Om oss

ALLT OM OSS

ETABLERADE 2002

 

Fogelströms Byggentreprenad AB är ett företag med lång erfarenhet i byggbranschen. Redan innan firman startades år 2002 som ett enmansföretag (enskild firma) hade jag samlat på mig mycket erfarenhet. Min utbildning började i slutet på 70-talet och jag lär mig fortfarande. Under några år från 2008 och framåt började jag anställa och knyta till mig medarbetare som kunde och kan komplettera mina kunskaper som snickare. 2010 ombildade vi oss till att vara ett aktiebolag.


Vi ser oss inte som enbart byggare utan även som problemlösare. Vår vision är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att tillhandahålla ett utvalt utbud av material och en mängd information som rör snickeri, renoveringar och annat inom branschen.

INGET JOBB ÄR FÖR LITET

 

”Inget jobb är för litet” är vårt motto. Men det betyder inte att vi inte tar stora jobb. Vid behov hyr vi in arbetskraft. Vi har flera samarbetspartners inom alla områden i branschen från hantlangare till arkitekter.

 

Om du behöver hjälp med att montera en möbel eller bygga ett hus och är villig att satsa på oss, skall vi göra vårt allra yttersta för att du skall få mycket bygge för dina pengar.

 

VD Dick Fogelström

 

VARFÖR VÄLJA OSS

 

VÄLETABLERADE

ERFARENHET

MÅNGSIDIGA

 

 

ÄRLIGA RÅD

PASSION FÖR ARBETET

 

INGET JOBB ÄR FÖR LITET

KVALITET & CERTIFIERING

Fogelströms byggentreprenad är medlem i Företagarna, Sveriges Byggindustrier och Malmö-Lunds Byggmästarförening.

Vi stödjer

Vi stödjer Malmö Taekwondo och Cykelklubben Ringen